Brännbollsyra i Bollnäs 19 – 20 juli 2019

 

Brännbollsyran i Bollnäs firar i år 25-årsjubileum.  Arrangör och ansvarig för Yran är Callmyr AB tillsammans med Bollnäs GIF Fotboll.

Deltagande lag ska innehålla minst tio aktiva spelare varav minimum tre ska vara kvinnor. Här finns lag som verkligen går in för att vinna sina matcher medan andra lag är med ”bara på kul”. Alla är välkomna!

Under dagtid är det brännbollsspel på Långnäs fd fotbollsplan och några matcher spelas på Kolgårn i närheten. Normalt startar första matchen på fredag morgon vid kl 09 och finalen brukar vara klar vid 19.30 på lördag.

Matcherna döms av utbildade domare och tävlingsledningen är den som uppskattats sedan många år tillbaka. Även i år kommer vi att få höra ”Tre – två – ett – kör!!” ett antal gånger. Förra året hördes den meningen ca 150 gånger…

Vinnande lag får prispengar och Brännbollsyrans pokal (med lagnamnet ingraverat så småningom) och andra priser är t ex ”Best in show”.

Deltagaravgiften i år är 325 kr/spelare. En sänkning mot tidigare år alltså! Nu sätter vi brännbollsspelet i fokus och något kvällsnöje ingår inte i avgiften.

Vi hoppas att det ska upplevas positivt att man nu kan välja var man vill roa sig kvällstid.

OBS! Lagledarträff 17 juli kl 19:00 på Scandic Bollnäs. Här informerar vi om regler, delar ut deltagarband samt rabattkuponger som bara ni som spelare kan åtnjuta.

Info om Brännbollsyran:

yran@bollnasfotboll.se    Kenneth 070 341 96 67