Välkommen till Brännbollsyran i Bollnäs – 25 år

-Bollnäs GIF Fotboll och Callmyr Arrangemang i samverkan
 
EFTERANMÄLAN
Ni som vill efteranmäla spelare till laget gör inbetalning via hemsidan och anger där förstås lagnamnet. Det ska ske senast den 15 juli. Efteranmälningar efter det görs endast i samband med lagledarträffen. Vi tar inte emot efteranmälningar efter den kvällen.
 
LEDARTRÄFF
Välkommen till lagledarträff/informationsmöte onsdag den 17 juli kl 19.00, senast, Scandic hotel, Bollnäs.
Vi finns på plats från 18.00 (så vi hinner med deposition, efteranmälningar o dyl. före )
 
Det är obligatoriskt att minst en spelare från varje lag finns på plats för information inför Yran.
 
De som ska göra efteranmälningar av spelare är välkommen lite tidigare. OBS endast kontantbetalning eller swish, inga kort!
 

SAMLINGS-/TÄLTPLATSER

Många lag har en samlingsplats, vanligen ett tält, intill planerna under Brännbollsyran. Vi kommer att ta ut en depositions-avgift på 500 kr (KONTANT) för de som önskar en särskild samlingsplats för laget, det gör vi i samband med lagledarträffen.Det betyder att de som plockat ihop ordentligt efter sig och städat, får tillbaka sin inbetalade avgift. När ni städat och tagit era sopor till containern söker ni upp Micke Henriksson BGIFFF, som finns på plats för att kolla av platsen och kan lämna tillbaka depositionen. Det här ska ske under lördagen innan laget lämnat sin plats. De som inte skött sig får inga pengar tillbaka.

 
OBS att samlingsplatserna och området runt ska städas efter avslutat spel, både fredag och lördag.Det kommer att finnas gott om soptunnor och en container för sopor.Större saker som ex trasiga tält och liknande packas ihop ordentligt och läggs i container, men, där vill vi inte ha möbler! OBS möbler måste ni själva frakta bort, direkt efter att laget spelat färdigt på lördagen. Bollnäs GIF/FF Ungdomslag hjälper till med städning, och tar gärna emot all pant, därmed undviker vi att obehöriga är i tälten och rotar.
 
FRI ENTRÉ
Hälsa släkt och vänner välkomna att heja på er under Brännbollsyran! Det är fri entré för alla som vill titta på brännbollen.

Välkommen till årets festyra i Bollnäs, den största nöjeshelgen!